ponedeljek, 31. avgust 2009

ČLANEK IZ BILDA

BILL KAULITZ: "MISLIM, DA NIKOLI NE BOM ODRASEL".
31.08'09



Konec najstniškega obdobja. Kaulitz dvojčka bosta 1. septembra praznovala 20. Rojstni dan. Tokio Hotel - začenja novo obdobje? Ne! "Mislim, da ne bom nikoli odrasel," je Bill Kaulitz dejal v intervjuju v časopisu "Welt am Sonntag".

Vendar brata znata pokazati spoštovanje do starejše generacije, za normalna 20-letnika imata precej nenavadno željo za rojstni dan: "Rad bi pil kavo s smetanovo torto. In to bi bilo super, če bi vsi stari več kot 60 let. Tak dober klepet ob kavi," je dejal pevec Bill. "Vedno sem se počutil starejšega kot sem!"

Zato sta oba Teenie idola tudi sovražila šolo. "Midva sva bila zelo problematična otroka in zato, so naju skoraj vrgli iz šole. Ampak ne zaradi drog ali pogoste odsotnost od pouka. Toda zaradi razprav, ki jih učitelji niso razumeli." - pravi Bill...

Kljub temu, sta se dvojčka učila na daljavo. Bill je naredil z odliko. "To je skoraj mučno, kajne?" je dejal teenie zvezdnik.

Zgled za najstnike, vendar ni želel biti. "Sliši se cool, imaš osebne asistente, ki ti vedno naročajo vse. Ampak želel bi jogurt po lastni izbiri."

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar