sreda, 2. september 2009

NOVICE O TRETJEM ALBUMU

NASLOVNICA ZA NOV ALBUM IN KRATEK SKOK K SINGLU HUMANOID
02.09'09



Najbolj vroče nemško izvozno sredstvo - Tokio Hotel - se vračajo 6. oktobra z novim albumom Humanoid, naslednikom njihovega debitantnega albuma iz leta 2007; Scream.

Skupina, v kateri sta brata Bill in Tom Kaulitz, je spet v sodelovanju s producentom Davidom Jostom. Scream je bil angleška verzija njihovih prejšnjih albumov, med njihovim dolgim odmorom pa je prišlo veliko inspiracije za nove komade.

Pevec Bill Kaulitz pravi, da so na tem albumu veliko eksperimentirali. "Na koncu seznama pesmi smo se znebili normalnih struktur komadov", je povedal Bill. "Humanoid ima toliko različnih melodij in elementov. Gre za nenavadno potovanje, pri katerem se lahko na začetku hitro zmedete, ampak komaj čakamo, da to zaigramo v živo."

Njihova nova smer se vidi že v imenu albuma "Humanoid", kjer Bill Kaulitz s spremljavo kitar meša zvoke. Skoraj nečloveški vokal in bolj metal zvok Tokio Hotela pripomore k temu, da je glasba bolj "Humanoid".

Jost dodaja, da sta brata igrala velikansko vlogo pri sami produkciji albuma. Prvič sta Bill in Tom co-producirala večino komadov na novem albumu.

Jost pravi: "Veliko stvari v studiu se zgodi nepričakovano. Ampak Bill in Tom sta imela svojevrstne zamisli o tem kako bodo izgledali komadi na koncu.

Naslovnica albuma Humanoid, ki zgleda kot mešanica Terminatorja, Brain Salad Surgery in Billa Kaulitza je združena v enega Humanoida.

Tokio Hotel so se že pogovarjali z "Rolling Stones" lani, v video intervjuju o albumu Scream. Davida Hasselhoffa pa so naučili tudi nekaj nemških besed.

Odštevajte dni na koledarju do 6. oktobra.


Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar