ponedeljek, 3. avgust 2009

Poroka

SIMONE KAULITZ IN GORDON TRÜMPER STA SE POROČILA
03.08'09

Včeraj zvečer sta se Simone Kaulitz in njen partner Gordon Trümper (37) poročila v Rügenu. Simone Kaulitz? Ja, točno ona; mama od Tokio hotel dvojčkov, Billa in Toma (19). Pred 12 leti je dizajnerka iz mesta Loitsche spoznala glasbenika Gordona iz Magdeburga. Včeraj zvečer pa sta postala mož in žena. Mesto dogodka se je odvijal v velikem belem šotoru na severni obali mesta Göhlener.

Poroka na plaži: mama Kaulitz je poročila svojega dolgoletnega
partnerja Gordona Trümperja.

Kitarist skupine "Fatum" je bil oblečen v rjavi suknjič, bež hlače in ujemajočo kapo. Simone se je predstavila v dolgi beli poročni obleki, ramena pa je imela prekrita s svilenim prekrivalom.

Ob koncu večera je sledila poročna zabava v “Bernsteinpalais” nasprotno od hotela “Hanseatic”, dogodek pa sta popestrila Bill in Tom z poročno serenado.

Mimogrede; očim je bil v preteklih letih tudi dvojčkov glasbeni učitelj. V njegovi “RockScool” se je Tom naučil igrati na kitaro. Tako se je razvilo tesno razmerje. V enem intervjuju je Gordon dejal: "poskušal sem biti njun starejši brat."

Simonin prvi zakonski stan se je razpadel z ločitvijo, ko sta bila Bill in Tom stara sedem let. Jörg Kaulitz, voznik tovornjaka, živi danes Hannoverju.


Sklenitev njunega zakona se je včeraj odvila ob 14:30 uri. V hotelu Hanseatic Göhren in njegovi dvorani, ki sprejme okoli 260 obiskovalcev, se je pozno v noč nadaljevala velika glasbena zabava. Dva rdeča Ferrarija, ki pripadata dvojčkoma Billu in Tomu, sta bila parkirana v garaži pred hotelom. Dvojčkov sicer ni bilo možno videti, toda njihovo glasbo je bilo možno slišati pozno v noč.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar