četrtek, 6. avgust 2009

Humanoid

NOVO SPOROČILO OD JOSTA GLEDE 3. ALBUMA
06.08'09

Waaaw, so to res fantje iz Tokio Hotela? Očitno le niso bile prazne besede, ko so govorili, da se vračajo povsem novi in z drugačnim stilom. Ta slika je dokaz:




Fantje so se že odločili za naslov in datum izida albuma, zato je bil najbrž čas, da končno zaključijo njegovo izdelavo in izdajo med drugim tudi debitantski angleški album, ki bo naslednjik Screama.

Po informacijah Davida Josta, sta Bill in Tom ravno prišla iz Las Angelesa, kjer sta dodajala še zadnje dodatke albumu, ki je bil v izdelavi že skoraj leto dni.

"Bill in Tom sta ravno bila v Las Angelesu, da posnameta še zadnje vokalne in kitarske posnetke. Snemanje in produkcija sta gotova in zdaj nameravajo samo še zmixati album," je Jost povedal za MTV News v sredo 5.8.09. "Od 25 komadov, ki smo jih napisali in posneli v preteklih 12 mesecih, smo se končno odločili kateri od teh komadov bodo na albumu."

Jost je še povedal, da sta dvojčka od 25 komadov izbrala 13, ki bodo objavljeni na albumu, a izbira vsekakor ni bila lahka.

Pred nekaj dnevi sta se Bill in Tom malo sprla zaradi komadov, ki bodo na albumu. A zdi se, da sta spor kmalu rešila. Bill je sedaj sestavil seznam z vsemi komadi, ki bodo a Humanoidu. Po Billovih besedah, bo na albumu 13 pesmi.

In kakšni bodo te komadi? No glede na nekaj kratkih posnetkov z YouTuba - "Pain of Love" in "Dark Side of the sun", ki smo jih lahko poslušali v juniju, je Jost pred kratkim povedal, da sta dvojčka vsebino za komade črpala iz znanstvene fantastike, in pred kratkim je produkcijska ekipa Matrice povedala, da so posneli osem komadov s Tokio Hotelom. In da je posneto močno, podobno himnam s temnim pridihom in veliko kitarskih vstavkov.

V svoji izjavi je Jost še namignil, da bo nov material zelo močan, temen in poln naključij.

"Že ko je bil Bill star 10 let, je imel v sebi neizmerno melahonijo s samim sabo. Med pisanjem in snemanjem njegova čustva najbolj delujejo. V studiju dela tako kot se počuti" je dejal Jost ter še dodal. "Vsakič, ko Bill vstopi v studijo, je videti, kot da sanja buden, nato pa potegne iz žepov potovalk in raznih ostalih kotičkov ideje za komade."

Neizmerno dolgo pričakovan album HUMANOID je končno dokončan, kar ne pomeni, da je pripravljen, je pa dokončan. Zakaj tako dolgo? Pričkanje med Billom in Tomom =)

Bill je o Humanoidu povedal naslednje: "Nikoli še nismo dali toliko moči na sam album. In čeprav smo tako dolgo delali na tem albumu, je malo čudno, da ta projekt sedaj zaključimo in ga pustimo na svobodo. Zdaj se moramo pripraviti na preživljanje dni v tourbusu."


Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar