nedelja, 28. februar 2010

BILD JE PREDSTAVIL NOV TOKIO HOTEL SHOW



Kričeč alarm se je odvijal v Hamburški Color Line Areni. Tokio hotel so nastopili s svojim "Humanoid City" koncertom, ki je del njihove Evropske turneje. BILD je predstavil koncert - in se pogovarjal z Billom in Tomom Kaulitzem.

KAJ SE DOGAJA S TEHNIČNEGA VIDIKA?
• Tokio hotel so na poti z 11 tovornjaki in 6 avtobusi. Bill je povedal: "V tourbusu prevladuje absolutna prepoved grupijev, zato da se lahko Tom koncentrira na koncerte."
• 50 članska ekipa in 4 kuharji jih spremljajo na turneji.
• Njihova odrska oprava meri 90.000 Watov, zasloni v ozadju pa so veliki več kot 70 kvadratnih metrov. Tom: "Še nikoli do sedaj nismo imeli tolikšnih show elementov."

KAJ SE DOGAJA PRI SAMEM SHOWU?
Tom: "Vse je novo in na to turnejo smo se pripravljali eno leto. Veliko odločitev smo sami sklenili." Bill: "Edino kar ni novo, so starejši hiti, ki jih bomo odigrali."

Tom ne bo tokrat igral samo na svojo kitaro, temveč tudi na Piano, s katerim bo spremljal Billa pri petju. Za to so vadili že od prejšnjega novembra v Hamburgu, Londonu in Luxemburgu.

KAJ SE DOGAJA V ZAODRJU?
Bill: "Vedno se slišijo najbolj odbite govorice od raznih glasbenikov, ki zavzamejo kompleten beli prostor in prinesejo s seboj celo stranišče. Mi imamo en sedežni kot hladilnik in toaster mašino. K temu vzamemo samo še glasbo iz Laptopa. To je dovolj." Bill ima extra prostor, kjer se ogreva pred petjem. Tom: "Billa smo vrgli iz zaodrskega prostora, kajti tiste tonske vaje in čudne ogrevalne zvoke je nemogoče poslušat." Tudi bobnar Gustav ima svoj poseben prostor, kjer se ogreje pred bobnanjem.

Dvojčka imata dva psa s seboj. Tom: "Bill lahko cel dan pospravlja njihove iztrebke."

KAJ SE DOGAJA V HAMBURGU?
Bill: "Vsi že ves čas govorijo o Hamburškem showu. To je naš domači nastop. Družina in prijatelji bodo prišli... in že sama misel na to mi nabije srčni utrip."

Ni komentarjev:

Objavite komentar