sreda, 10. februar 2010

BILD.DE - BILL KAULITZ MI JE UKRADEL PUNCO!

Ona je pol Azijka in punkerka! On pa je idol tisočih deklet po vsem svetu. Toda po šestih letih samskega življenja, je Bill Kaulitz očitno le dobil punco.

Izgleda da je Bill predal srce punk dekletu, njegove starosti, iz Thüringena. Njeno ime je Pinky S., je pol Azijka in končuje izobraževanje za pokopališkega vrtnarja. Do tukaj vse lepo in prav...če ne bi Pinky-jin bivši fant Dennis K. trdil, da mu je Bill ukradel punco. Dennis K. je bil skupaj s Pinky več mesecev. Na noč pred novim letom pa ga je Pinky zapustila mladega glasbenika - očitno zaradi Billa.

Dennis K. pravi: "Pinky je bila oboževalka skupine Tokio Hotel. Billu je poslala pismo s svojo sliko. Nato je čez nekaj časa odpisal in začela sta se pogovarjati preko mailov, po internetu. Kasneje sta se celo dobila v živo. Skupaj sta celo preživela noč v hotelu v Leipzigu in Bill jo je celo obiskal doma.'' Po tem naj bi se začeli spori med Billom in Dennisom preko interneta. Bill je o Pinky napisal tole: "Zelo jo imam rad. Vsako minuto ko sva skupaj cenim. Najraje bi jo odpeljal s seboj v Hamburg!"

Dennis K.: ''Bill je stokal kot razvajen otrok. Toda nisem se vdal, nisem se hotel odreči Pinky. Kljub temu sem vedel da jo izgubljam, da bo izbrala Billa. In Bill je res poskrbel za to, tako da me je blatil v njeni prisotnosti. O meni je govoril grde stvari.'' Ko je Pinky zapustila Dennisa, je ta dobil še eno Billovo sporočilo: ''Preprosto nisem mogel sprejeti, da bi bila ona s teboj.'' Dennis je napisal nazaj: ''Sedaj imaš prosto pot!''

Pinky S. in Bill ne komentirata novice glede njune zveze. Kljub temu pa sta priznala da poznata en drugega.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

1 komentar: