sreda, 10. februar 2010

ČLANEK IZ NEMŠKEGA BRAVOTA

Bill & Tom – Sedaj vladata na morju!

Sonce, zabava in veliko akcije! – Tokio hotel dvojčka se trenutno sproščata na Maldivih.

Zimska sezona pomeni počitnice – torej čas za Billa in Toma (20), da se sprostita. Tako kot vsako leto sta se tudi tokrat odpravila 8000 km proč na Maldive. Tam sta najela prostor v luksuznem resortu na severnem delu Male-Atolla, kjer prenočišče stane 2500 € za eno noč. Dvojčka prenočujeta na vili, ki je nastanjena direktno na morju. Notranjost prostorov pa je opremljena z: 4 plazma televizorji, lastnim bazenom in lastnim strežnikom!

Tokrat sta dvojčka na svojih sproščujočih počitnicah želela doživeti tudi nekaj akcije: Z Jet-Ski (približno 100km/h) sta rockerja divjala naokoli sredi indijskega oceana. Poleg tega pa sta se tudi potapljala.

Vendar počitnice pomenijo tudi polnjenje lastnih baterij za prihajajočo turnejo, ki se za skupino Tokio hotel začne 22. februarja in se bo odvijala širom Evrope. Turneja bo imela naziv ''Humanoid City'' in bo obsegala 32 koncertov. Torej ni prav nič presenetljivo, da želita fanta pridobiti nekaj zagorele polti preden bosta razturala na odru!

Slike – Scan št. 1
• V luksuznem hotelu na Severu Male Atoll trenutno uživata dvojčka iz Tokio hotel. Prenočišče tam stane 2500 € za eno noč!
• Privrženca sonca: Bill in Tom se sončita na soncu, medtem ko temperature dosegajo 31° stopinj celzija.
• Toda ne lulajta v morje! Billa in Toma smo ujeli med potapljanjem v indijskem oceanu. Prepričani smo, da se ne bosta prehladila, saj je voda topla okoli 25° stopinj.
• Tdojčka divjata v njunem Jet-Skiju sredi morja! Tom upravlja vozilo, Bill sedi za njim in se drži za svojega brata.

Slika – Scan št. 2
• Oba fanta sta videna v trendovskih kopalkah. Bill – zelo vitek in z tattooji, medtem ko je Tom zagorel in mišičast.
• Zabava čofotanja: Bill napada Toma v bazenu in pljuska ogromno vode v njegov obraz.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar