ponedeljek, 1. marec 2010

"WALK OF FAME" NAGRADA V OBERHAUSENU



Podjetnik Johannes Partow, ki organizira prireditve v König-Pilsener-ARENA v Oberhausenu je skupini Tokio hotel podelil ARENA Walk of Fame. Na njihovih koncertih leta 2006, 2007 in 2010 je bilo skupaj prodanih 33.600 vstopnic v König-Pilsener-ARENA. Za začetek njihove aktualne "Humanoid" turneje je najuspešnejša nemška skupina iz Magdeburga v petek pred začetkom koncerta dobila to posebno priznanje v Oberhausenu.

13.000 navdušenih obiskovalcev je slavilo nastop Billa, Toma, Georga in Gustava na njihovih prvih nemških koncertih in navdušeno poskakovali nad novimi hiti kot so Automatisch, Zoom ali Humanoid. Prav tako pa so dosegli alarmantno stanje kričanja ob pesmi Durch den Monusn, ki bo za vedno spominjal na njihove začetke kariere.

König-Pilsener-ARENA v Oberhausenu podeljuje najbolj populariziranim glasbenikom današnjega časa to prestižno nagrado, ki vključuje nacionalne in internacionalne zvezde ter jih nagradi z nagrado ARENA "Walk of Fame"! Pogoj za pridobitev "Walk of fame" nagrade, je večletno uspešno nastopanje v König-Pilsener-ARENA. Glasbeniki iz glasbenih področij POP, ROCK in narodno zabavne glasbe bodo zavedno zaznamovani z vgravirano zvezdo iz gradita na ARENA-Plaza.

„Walk of Fame" poteka od prodajnega mesta ARENA-Plaza in vodi vse do glavnega vhoda König-Pilsener-ARENA. Številni glasbeniki kot so Paul McCartney, David Copperfield, Santana, Kylie Minogue, Joe Cocker, P!NK so v Oberhausenu zaznamovali svoj uspeh na takšen način.

Ni komentarjev:

Objavite komentar