nedelja, 28. februar 2010

TOKIO HOTEL V MONTERREY (MEHIKA)



Tokio hotel, ki trenutno velja za najuspešnejšo nemško skupino, je pred parimi dnevi začela s svojo turnejo po Evropi, ki se imenuje "Welcome to HUMANOID City". Točen začetek turneje je bil 22. februaja, kjer je že takoj na začetku prihajalo do manjših neprijetnosti, kot so recimo slabša prodaja vstopnic kot je bilo sprva pričakovano... namreč od 6500 vstopnic je bilo ponekod prodanih samo 4000.

Prav tako je tudi med izvajanjem prvih koncertov prihajalo do neprijetnih situacij, ko je vokalist Bill Kaulitz skoraj padel z odra ali ko so njegove hlače počile in se je tega zavedal med izvajanjem pesmi "Dogs Unleashed". Prav tako mu oboževalci niso mogli pomagati pri izvajanju pesmi "In your shadow" glede na to, da je šlo za angleško pesem in jo nihče ni poznal. Kar nekaj časa je trajalo, preden so dejansko dojeli, da gre res za eno izmed njihovih pesmi.

Navsezadnje pa le ni vse tako slabo, glede na to, da se že od prejšnjega leta pojavlja govorica, da bo skupina obiskala našo državo in da njihova popularnost neizmerno raste in da se jih spodbuja na radio postajah, glasbenih prireditvah in na podelitvah nagrad.

Vse to kaže na to, da se bodo govorice spremenile v realnost, predvsem zaradi dejstva, ki je potrjen v prejšnjih dneh, da bo skupina nastopila s koncertom v Acapulcu, 18. maja 2010 in da so vstopnice že naprodaj.

Mehiški oboževalci so zaradi tega lahko pomirjeni, saj bodo Tokio hotel poleg tega obiskali tudi 6 drugih mest; Puebla, Querétaro, D.F, León, Guadalajara in Monterrey. Skupina bo kmalu izdala tudi svoj tretji single z naslovom "The Dark Side of the Sun".

Ni komentarjev:

Objavite komentar