četrtek, 25. februar 2010

ZMEŠANE STALKERKE SE PREDAJAJO


Fantje iz skupine Tokio hotel so dokončno opravili s tematiko, ki je zadevala stalkerke iz Fancije - sedaj imata dvojčka Kaulitz ponovno mir. Punce so namreč ponovno spet v Franciji.

Mesece in mesece so stalkerke "Les Afghanes on Tour" zasledovala idole mnogih najstnikov - vse dokler 15.aprila 2009 ni prišlo do fizičnega obračuna na eni izmed Hamburških črpalk. Pri tem naj bi Tom Kaulitz (20) udaril francozinjo Perrine (21). Ona naj bi mu pred tem pritisnila goreč cigaretni ogorek na avtomobilsko steklo. Ena izmed varnostnih kamer, ki jo imajo postavljeno na črpalki, je posnela njun spopad.

Kaj je sledilo? Tokio hotel kitarist, Tom Kaulitz, je bil obtožen zaradi telesnih poškodb in ostale škode, ki naj bi jih punca utrpela. Sedaj pa je okrožno sodišče v Hamburgu umaknilo primer in odpravilo globo v višini 1000 Evrov. Perrine je ob takšnem izidu povedala: "Tom ima zaradi statusa zvezdnika posebne privilegije v Nemčiji! V čisto običajnem primeru bi bil napad name veliko dražji."

Uredništvo BILDA je izvedelo, da se je stalkerska klapa razpadla. Punce so spet v Franciji in ne želijo ničesar več imeti s Tokio hotel. Tega se bo glasbena skupina zelo veselila.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar