ponedeljek, 30. november 2009

ZARADI MOČNE GLASBE SLIŠIMO BOLJ SLABO

ČLANEK IZ BILDA

Tokio hotel so trenutno najuspešnejša nemška skupina. Njihov tretji album ''Humanoid'' je pred kratkim izšel, februarja pa sledi velika evropska turneja. BILD se je pogovarjal s štirimi rockerji. Bill (20), Tom (20), Georg (22) und Gustav (21) so spregovorili o ljubezni, oboževalcih in slabemu sluhu.

VPRAŠANJE:Ste po vseh teh letih, ko ste nenehno poslušali neprestano kričanje, bili kdaj pri slušnem testu?
Tom: Nee. Vendar jaz in Bill že od rojstva slišiva slabo. Zato vedno govoriva tako glasno.
Bill: Ja, in če se je sluh slučajno še bolj poslabšal, potem je to vzrok močna glasba, ki jo poslušamo in ne zaradi kričanja fanov. Mimogrede je to slednje nekaj najboljšega kar obstaja! Nam se zdi fantastično, da naši oboževalci kričijo svoje emocije.

VPRAŠANJE: 28. Februarja boste igrali v Color Line Areni. Česa se lahko vaši oboževalci veselijo?
Bill: Ne samo na live koncerte, temveč tudi na zelo, zelo velik show. Skupaj z londonsko dizajnerko smo sestavili fantasitičen oder, ki bo vseboval pirotehniko, LED steno in veliko premikajočih elementov. Na turnejo gremo z dvema tourbusema in več kot desetimi tovornjaki.

VPRAŠANJE: Bill, je res, da že od 15-leta nisi imel nobene punce?
Bill: Ja.

VPRAŠANJE: Pomanjkanje časa?
Bill: Ni samo to vzrok. Ko se zaljubim, sem pripravljen vse pustiti in se celo preseliti v drugo mesto ali celo državo. Vendar ker zelo redko hodim ven, nimam priložnosti, da bi sploh koga spoznal ali da bi se kontakt poglobil – razen s kakšno zvezdnico ali z nekom iz našega tima.

VPRAŠANJE: In kakšna naj bo ona?
Bill: Glede vizualnost sem zelo neopredeljen. Pri meni mora biti ljubezen na prvi pogled. Takoj moram imeti občutek, da ji lahko zaupam. Poleg tega pa mora biti spontana in živahna.

VPRAŠANJE: In kako stojijo ljubezenske stvari pri ostalih članih skupine?
Georg: Jaz imam punco že skoraj eno leto.
Tom: Razen Georga smo vsi samski. Jaz še nikoli v življenju nisem bil zaljubljen. Vzrok ne leži pri vizualnosti, kajti obstaja mnogo lepih žensk, temveč se gre za mnogo drugih stvari, ki se morajo med seboj poklopiti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar