petek, 27. november 2009

BILL JE PREDSTAVIL SVOJ STIL

ČLANEK IZ BILDA

Ekstravaganten, piker – in včasih tudi malo feminističen

Bill Kaulitz (20) vedno znova spreminja svojo stilsko podobo. Nazadnje je postavil na ogled svojo novo irokezo, umetne nohte in vpadljiv nakit! ''Včasih se zgodi, da svojega obraza ne morem več gledati. Takrat je skrajni čas, da nekaj spremenim na sebi. Pomembno je le to, da izgleda cool,'' pravi Bill za nemški časopis BILD.

Njegovi najljubši dizajnerji za oblačila so Rick Owens in Christian Dior. Bill: ''Imam tudi oblačila, ki stanejo samo 10 €. Včasih sem dobival bolj malo žepnine od svojih staršev, zato sem si oblačila kreiral sam. Deloma to počnem tudi danes. Včasih se tudi zgodi, da nekaj narišem, potem pa to odnesem dizajnerju, ki mi iz narisanega naredi pravo oblačilo.''

Koliko časa traja, preden iz privatnega Billa nastane rockerska zvezda? ''Če štejem tuširanje, oblačenje in ličenje traja to približno 1 uro. Vendar ob prostih dneh se tudi nepobrit in v trenirki vržem na kavč pred televizor – tako kot vsi ostali.
FRIZURA:

Bill je postrižen na irokezo. Ob strani je pobrit, v sredini je ogromno spreja, nato pa vse skupaj dvignjeno k višku. Za njegovo frizuro skrbi vizažistka Natalie Franz (32). Pevec: ''V letalu si preprosto nadenem kapo na glavo – vse ostalo bi bilo preveč naporno!''
NOHTI:

Tukaj pride Billova feministična stran v ospredje. ''Svoje nohte sem si pustil umetno podaljšati,'' pravi vokalist skupine. Sedaj jih večinoma nosi v sivi barvi. Na vsake tri do štiri tedne mora zvezdnik na ponovni styling svojih nohtov, torej na manikuro.
PULOVER:

Bill je oblečen v bombažni puli, ki je nežno vijolične barve. ''Koliko je koštal, se sedaj ne spomnim več.''
NAKIT:

Vpadljiv nakit je bil Billu že od nekdaj všeč. Njegov zadnji najljubši kos je srebrna verižica z obeskom. ''Ta verižica mi je bila všeč in zato sem si jo privoščil.'' Bill najraje kupuje pri Hamburškem dizajnerju ''Elfcraft''. Prstane izdeluje občasno tudi sam.
HLAČE:

Billove hlače so preproste, vendar precej drage. Te so namreč kreacija Christian Diorja. ''On je moj najljubši dizajner,'' je dejal Bill. Cena: 260 €!

Ni komentarjev:

Objavite komentar