nedelja, 22. november 2009

BILL KAULITZ JE NAJBOLJ SEXY ŽIVEČI MOŠKI

REZULTAT ANKETE V SPLETNI REVIJI "HEUTE"

Johnny Depp je bil izbran v reviji People kot "najbolj seksi moški, ki živijo v letu 2009." V današnjem glasovanju pa so bili udeleženci večinoma enotni - Tokio Hotel pevec Bill Kaulitz je za njih najbolj privlačen moški na svetu.

Bill Kaulitz v svojem elementu. Za njegov privržence je "Najbolj seksi živeči moški."

Na začetku Tokio Hotela je mnogo ljudi mislilo, da je Bill dekle. Frizura ni čisto moška, je pa prepoznavni znak pevca. Zdaj vsak ve, da je on moški. Dekleta in ženske tekajo z njim. To dokazuje tudi anketa Heute.

Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney in Bill Kaulitz. Vemo, da Heute bere veliko mladih bralcev, zato na tem seznamu ni smelo manjkati glasovanje za Tokio Hotel. Dejstvo, da je 20-letni zvezdnik prišel tako visoko je še vedno veliko presenečenje. Vendar raziskava ni upošteval dejstva, ki vključuje Billove oboževalce iz cele Evrope.

Fan-forumi iz Nemčije, ZDA, Poljske in celo iz Libanona so dobili informacije o anketi na Heute in tako zbrali neverjetnih 4335 glasov za Billa Kaulitza. Johnny Depp, ki je prejel 670 glasov, ni imel možnosti proti 26 let mlajšemu Nemcu.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar