četrtek, 26. november 2009

BILL O SVOJEM LJUBEZENSKEM ŽIVLJENJU

TOKIO HOTEL PEVEC BILL KAULITZ ŽALI NAD SVOJIM LJUBEZENSKIM ŽIVLJENJEM

Bill Kaulitz - androgeni predstavnik nemške skupine Tokio hotel - je za Berlinski BZ tabloid povedal, da je njegovo ljubezensko življenje skupek razočaranj, čeprav velja za idola mnogih punc na svetu. "Če pogledam preteklih pet let nazaj, vidim dejstvo, da nisem imel priložnosti, da bi se zaljubil," pravi Bill, ki je priznal, da je bila njegova zadnja resna zveza pri 15 letih. "To res ni dovolj za 20-letnika."

Bill, ki je v javnosti znan po svoji ekstravagantni podobi ter svojevrstni glasbi, je dejal, da dvomi, da se bo v bližnji prihodnosti resnično zaljubil. "Tega verjetno nikoli ne bom doživel," je povedal za BZ. "Upam sicer, da se motim, vendar trenutno je to realistična napoved. V mojem življenju ne obstajajo zmenki in priložnosti, da bi spoznal nekoga na normalen način."

Omenjena je bila tudi špekulacija, da naj bi bil homoseksualec zaradi svojega nagnjena k ličilom in dolgim lasem. Dejstvo je, da je zaradi takšnega videza všeč tudi mnogim moškim. "Mislim, da je čisto ok, če sem všeč tudi moškim. Ne vidim razloga zakaj bi bilo to narobe." Vokalist skupine, ki je imel svojo prvo skupino v Madgeburgu pod imenom Devilish, je povedal, da je slava ekstremno spremenila vsakdanjik v njegovem življenju.

"Imam ljudi, ki poskrbijo za čisto vse - kar je bilo sicer precej cool v prvih dveh letih glasbene kariere. Toda sedaj bi rad sam odločal o vsakdanjih stvareh, ko so recimo; s čim napolniti svoj domači hladilnik." Enkrat si je pevec celo drznil oditi sam nakupovati - v Ameriški supermarket je vstopil ob 3:00 zjutraj, ko je bila trgovina popolnoma prazna. "Takrat je bilo prvič, ko sem dojel, koliko raznovrstnih stvari obstaja za kupiti," je rekel.

Ni komentarjev:

Objavite komentar