torek, 10. november 2009

MTV EUROPE MUSIC AWARDS 2009 - BERLIN

ZMAGA SKUPINE NA EMA 2009
10.11.09



Poleg izjemnega nastopa s pesmijo "World behind my wall" so bili Tokio hotel tudi letos deležni ponovne nagrade na MTV Europe Music Awards. To je njihova že tretja zmaga na tej prireditvi in tudi tokrat je bila skupina ponosna nad prevzetjem svoje nagrade. Bill Kaulitz se je zahvalil svojim oboževalcem širom sveta, katerim je z neumornim glasovanjem zopet uspelo, da si je skupina pridobila naziv "Best band".

Lansko leto so Tokio hotel osupnili ne samo svoje oboževalce, ampak tudi tudi mnoge medijske kritike. Z njihovim nastopom v živo so si prislužili zaslužen respekt in priznanje, ki so ga dosegli z izvedbo njihove pesmi "Monsoon". Ta izjemen nastop se je vtisnil v spomin milijonski množici po vsem svetu, skupina pa je s tem popularizirala bolj kot kadarkoli prej.

Lanskoletnega nastopa je bilo sicer težko preseči, vendar so Tokio hotel kljub temu tudi letos presenetili z izjemnimi nastopom, ki so ga popestrili s fenomenalnimi pirotehničnimi efekti.

Posnetek nastopa, številne fotografije in pojav na rdeči preprogi si lahko pogledate na forumu v temi EMA 2009 - Berlin.

Ni komentarjev:

Objavite komentar