sreda, 30. september 2009

ČLANEK IZ BILDA

DROGE, ALKOHOL IN ZLORABA TABLET
30.09'09

Dvojčka Bill in Tom sta javno priznala glede konzumiranja drog,
pijančevanja in zlorabe tablet

Šokantna izpoved Tokio hotel dvojčkov: že pri 13-letih sta konzumirala droge in alkohol. "Dogajalo se je že, da sva iz dolgčasa do onemoglosti pijančevala, se zadevala in jemala razne tablete," pravi kitarist Tom Kaulitz v BILD intervjuju, ki smo ga izvedli skupaj z njegovim bratom Billom.

Za nemško revijo "Gala" so nam 20-letna glasbenika zaupala naslednje: "Tudi midva sva eksperimentirala in relativno zgodaj začela s takšnimi stvarmi." Že pri trinajstih letih naj bi Magdeburčana s pomočjo starejših prijateljev imela dostop do drog in alkohola.

Vokalist skupine Bill Kaulitz pravi, da so takšne nebulozne izkušnje stvar preteklosti: "Danes je konec s takšnimi stvarmi!" Glede današnjega stanja je Tom Kaulitz še dodal: "Zelo redko gremo žurat, vendar če že pride do tega, potem se popolnoma odklopimo."

Da takšne izjave niso vzor za njune številne oboževalce, ne gane dvojčka kaj preveč. Po Billovih izjavah ne obstaja ciljna skupina njihovih poslušalcev: "Tokio hotel lahko posluša tako ena 15-letnica, kot 40-letna mama."

Tudi ljubezni ne jemlje Tom kaj preveč resno: "Ne želim se še zavezati, raje uživam do onemoglosti."

Vir

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar