petek, 25. september 2009

SNEMANJE ALBUMA V LAS ANGELESU

EKSKLUZIVNO: TOKIO HOTEL V STUDIU MED SNEMANJEM HUMANOIDA
25.09'09




Težko pričakovan Tokio Hotel album Humanoid ne bo prišel na prodajne police do 6. oktobra in fantje vedo da čakanje ubija njihove oboževalce, zato so MTV-ju poslali košček ekskluzivne vsebine, da jo delimo z vsemi.

Z bandom smo že sodelovali in objavili 'preview' njihovega prvega singla Automatic in dali oboževalcem tudi pogled v zakulisje snemanja videospota te pesmi. Zdaj vas bomo popeljali v notanjost Los Angeleškega studia, kjer so fantje snemali Humanoid.

V nikoli prej videnem posnetku, pevec Bill Kaulitz pokaže svojo snemalno sobo (kar je nedvomno zelo redko) in svoj visokotehnološki vokalni mešalnik, ki, kot pravi tudi sam: ''v Nemčiji sploh ne obstaja...zato snemamo v L.A.'' Prav tako opiše svojo snemalno tehniko, ki je lahko zajeta le v eni besedi: ''glasno''.

''Večina ljudi uporablja običajno glasnost slušalk a jaz tega ne prenesem. Moram se počutiti kot da sem na odru in da stojim poleg ostalih fantov'' pojasni, medtem ko zavrti gumb za glasnost na 11. ''Nekako potrebujem dodatni ojačevalnik, da lahko poslušam vse zelo glasno...s tem lahko delaš nore stvari. Tega se ne da dobiti v Nemčiji.'' Poleg tega vidimo kitarista Toma Kaulitza, ki nam pokaže spretnost za katero večina oboževalcev ni vedela: igranje klavirja. Čeprav, seveda, govorimo namreč o Tomu, medtem ko pritiska na klaviaturo je njegov fokus nekje čisto drugje...pri golih ženskah.

''To je najbolj vznemirljiva stvar,'' pove producentu o nečem izven kamere. ''Ko stoji popolnoma gola pred stvarjo. Si videl tudi to?'' ''Poslušaj ritem. Igraš namreč balado,'' ga zmoti producent, preden opazi da je Tom že predaleč. ''Misliš na tisto z lepo zadnjico, ko stoji pred ogledalom?"



Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar