ponedeljek, 3. maj 2010

KRATKA OBNOVA OD TEDNA V AZIJI


Že več kot en teden se fantje nahajajo v Aziji, in od tam dnevno prihajajo sveže novice, slike in posnetki. Tukaj sledi kratka in poenostavljena obnova od vsega kar se je dogajalo v preteklih dneh:

Vse se je začelo v Singapurju, kjer je imela skupina pomemben intervju z CNA in kjer so odgovorili na nekaj bistvenih vprašanj glede njihovega prihoda in načrtov na tem območju. Takoj za tem se je njihova pot nadaljevala v Malezijo.

Tam so imeli intervju na radiju HitzFM Malaysia. 1. maja so nastopili na velikem Open-Air koncertu, kjer so Bill, Tom, Georg in Gustav nastopili s svojimi 11 pesmimi. Nekatere pesmi (Noise, Automatic, World behind my wall in Through the Monsun) so celo odpeli v nemškem jeziku. Na tem posnetku si lahko ogledate dejansko atmosfero, ki se je tam odvijala. Zelo lepo in izčrpno obnovo si lahko preberete tudi na tem blogu. Glede na določene izjave iz tega bloga, se je pojavila govorica, da se bodo Tokio hotel kmalu vrnili v Malezijo, kjer bodo nastopili na eni izmed tamkajšnjih MTV prireditev. Za več informacij in na uradno potrditev bo seveda potrebno malce počakati.

Od včeraj naprej pa so fantje že na Tajvanu in danes je k nam prispela izjemna novica, da so tam dobili zlato platinasto priznanje za album "Humanoid". Oboževalci širom sveta smo zelo ponosni in skupini čestitamo za ta fantastičen podvig.

Vendar tudi na Tajvanu je njihov dnevni urnik zelo tesen, saj so že v jutranjih urah imeli intervju na UFO Radio Station, ki ga lahko poslušate na naslednjih posnetkih: 1.del in 2.del. Sodeč po izjavah Universal Taiwan, bodo Tokio hotel jutri na njihovem Signing-Session odigrali tudi dve pesmi v akustični verziji.

In če želite izvedeti, kako se po kitajsko glasi "Tokio hotel", si poglejte naslednjo fotografijo: KLIK.

Ni komentarjev:

Objavite komentar