sobota, 8. maj 2010

KRATKA OBNOVA OD TEDNA V AZIJI - 2. DEL


Četudi so Tokio hotel že zapustili Azijo, je na spletu še ogromno intervjujev in člankov, za katere želimo prav tako narediti eno strnjeno obnovo.

Torej, na Hotexpress.com lahko najdete dva prijetna Teaser-Intervjuja, kjer so fantje načeli prefinjeno debato o Fitnes Levelu in "Big Business". Od tega bo v kratkem sledil še kompleten intervju, katerega se lahko že sedaj veselimo. Dva reporterja z radijske postaje (91.3 FM) v Kuala Lumpur sta skupino dejansko cel dan lahko spremljala na njihovi poti. Tukaj si lahko pogledate celoten intervju in slike s koncerta. Zelo zanimiva obnova tega nastopa v Maleziji je bila objavljena tudi v the sun daily.

Na Tajvanu je bil Signing Session najverjetneje vrhunec za tamkajšnje oboževalce, saj je skupina poleg podelitve avtogramov, izvedla še nastop, kjer so odigrali pesmi "Automatic" in "Phantomrider". Eden izmed odmevnih dogodkov je bila definitivno tudi tiskovna konferenca, ki se je odvila 03.05., in ko so štirije prikupni otroci delali fantom družbo na odru.

Bill, Tom, Georg in Gustav so poleg omenjenih terminov, imeli še ekskluziven nastop na televiziji, kjer so izvedli Marathon-Interview. Gre za zanimiv nastop, kjer so lahko fantje na GTV 100% Entertainment sami postavili vprašanja in sicer ptičem v kletkah. Zanimiv je bil tudi intervju na ICTR (04.05), saj je voditelj šele sredi pogovora ugotovil, kdo sta dejansko Bill in Tom :) Posnetek lahko poslušate tukaj: 1. del und 2. del.

Ni komentarjev:

Objavite komentar