sreda, 28. oktober 2009

MTV WORLD STAGE

POSNETEK IZ ATEN - MTV DAY 2009
28.10.2009



Nastop zasedbe Tokio Hotel bo hkrati tudi svetovna premiera novega albuma tega benda z naslovom Humanoid. Koncert, ki ga bomo prenašali, pa je posnet v okviru serije MTV World Stage.

9. oktobra se je na olimpijskem košarkarskem stadionu v Atenah zgodil prav poseben dogodek z naslovom MTV DAY 2009. Po dvoletnem premoru, nekaterih multiplatinastih albumih in izjemni priljubljenosti med oboževalci po vsem svetu, so Tokio Hotel prvič nastopili v Grčiji, njihov cilj pa je bil oboževalcem ponuditi ekskluzivno live izvedbo njihovega novega studijskega albuma Humanoid.

MTV DAY 2009 in fascinantni nastopi bendov Tokio Hotel, Aloha from Hell, Myronas Stratis, Professional Sinnerz in Moral bodo presegli vsa vaša pričakovanja, saj je MTV tokrat uporabil vso svojo kreativnost, da bi ustvaril nastop, ki je zahteval posebno šesterokotno zgradbo, v kateri bi bendi na najboljši možni način lahko navdušili tisoče oboževalcev.

Vzdušje koncerta, vznemirjeni oboževalci in premiera dolgo pričakovanega albuma benda Tokio Hotel, bomo prenašali na 44 MTV kanalih z več kot 150 področij in s potencialno 600-milijonsko publiko širom sveta.

MTV World Stage je brezplačna vstopnica za sedišče v prvi vrsti najatraktivnejših svetovnih koncertov. Vsak petek ob 21.00 si tako lahko na svojem MTV kanalu ogledate koncerte posnete v visoki ločljivosti.

Na programu MTV vam ponujamo prenos ekskluzivnega vzdušja s tega fantastičnega koncerta!

MTV World Stage – Tokio Hotel, 30. oktobra ob 21.00!

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar