petek, 9. oktober 2009

ČLANEK IZ BILDA

TOKIO HOTEL NAZDRAVLJAJO KANCLERKI ANGELI MERKEL
09.10.09


Tokio Hotel praznujejo svojo fiesto v Madridu, kjer so promovirali svoj novi "Humanoid" album. Rahlo pripiti so v hotelski sobi nazdravili zmagi, ki jo je Angela Merkel pridobila na ponovnih volitvah.

Po njihovih nastopih na španskih televizijskih in radio postajah so Bill (20), njegov dvojček Tom (20), Georg (22) in Gustav (20) pretresli svoj minibar, seveda sebi v prid: "Nocoj se bo še nekaj zgodilo; ali bom kozlal ali pa se bom onesvestil," je dejal Georg.

Do obojega k sreči ni prišlo. Namesto tega pa se je odvijala skorajda žurerska akcija v hotelu. Posnetek, ki ga prilagamo spodaj prikazuje, kako Tokio hotel nazdravljajo svoji kanclerki: "Želimo ji veliko uspeha!" sta dejala Tom in Georg v prisotno kamero. V ozadju je bilo slišati zanimivo izjavo: "Angela je tako prikupna!" je skorajda zapel Bill Kaulitz. Poleg tega pa je Georg namenil Angeli en velik kompliment: "Si ena zelo simpatična oseba!"

Kako je skupina naprej praznovala in katere kletvice v španskem jeziku so se naučili, si lahko pogledate v ekskluzivnem videoposnetku na BILD.de.





Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar