torek, 12. maj 2009

Škandal - Tom je udaril oboževalko!

Novica, ki je 16. aprila popolnoma pretresla oboževalce nemške skupine po celem svetu. Tom Kaulitz, kitarist skupine naj bi namreč udaril eno izmed svojih oboževalk.
Oboževalci so se spraševali kako je to možno, kako se je lahko zgodilo nekaj takega, Tom namreč nikoli ni dajal vtisa pretepača in marsikdo je pomislil, da je pri tej situaciji v ozadju še dodatna zgodba.



In res, na dan so začele prihajati različne novice in zgodba se je vedno bolj zapletala. Danes, po skoraj enem mesecu od omenjenega incidenta, lahko začetno situacijo, ki je bila obrnjena proti Tomu, obrnemo v drugo stran, v stran skupine "oboževalk".

Skupina deklet, ki so se poimenovale "Les Afgans On Tour" naj bi namreč zasledovale dvojčka Kaulitz že več kot pol leta. Taborile naj bi pred njuno hišo, njunim studiem, jim sledile z avtomobili, grozile naj bi celo njihovim družinam.

Ena izmed takih groženj je prikazana na spodnjem posnetku



Pri 2:40 se namreč lahko opazi, kako so grozile Simone, mami dvojčkov. Ta naj bi kasneje tudi poklicala policijo, proti dekletom naj bi bila v zvezi s tem vložena tudi tožba, same pa še vedno niso odnehale in še naprej zasledovale nemško skupino.

Prav zaradi vsega pritiska, predvsem pa zaradi napadov na njihove družine, so fantje začeli izgubljati živce. In prav zaradi tega je prišlo tudi do incidenta, kjer naj bi Tom udaril eno izmed deklet iz te skupine. Zgodilo se je na bencinski črpalki, kjer naj bi Toma omenjena skupina deklet čakala. Začele so ga nadlegovati in po verbalnem obračunu naj bi prišlo tudi do fizičnega.

Seveda so o škandalu poročale vse nemške televizije, vsi časopisi po Evropi so bili polni člankov, ki so predstavili zgodbo na različne načine.

Dekleta iz zasledovalke skupine so incident izkoristile sebi v prid in se pojavljajo v vseh možnih intervjujih in člankih, kjer predstavljajo svojo zgodbo, v kateri se seveda hočejo prikazati kot nedolžne žrtve.

V to pa vsekakor ne verjamejo oboževalci skupine, ki ne glede na vse podpirajo Toma in ostalo skupino ter upajo, da se bo stvar čim prej razrešila v njihov prid.




Stvar se bo od sedaj naprej odvijala samo na sodišču, vsekakor pa se bo vse nadaljne novice v povezavi s tem, objavilo tudi na tem blogu.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ!



Ni komentarjev:

Objavite komentar