ponedeljek, 13. december 2010

TOKIO HOTEL V TOKIU - 1.DEL


Čez dva dni bodo naši fantje nastopili na velikem Showcase v njihovem istoimenskem mestu Tokio... in s tem se bodo uresničile tudi njihove velike sanje. Že včeraj so Bill, Tom, Georg in Gustav prispeli v Tokio, kjer jih je na japonskem letališču dočakala množica navdušenih oboževalcev. Ta težko pričakovani Showcase se bo odvijal 15.12. v Blitz Akasaka ob 19:00. Do takrat pa je skupina napovedala kar nekaj intervjujev in tiskovnih konferenc, ki jih bodo izvedli v azijski metropoli.

Že danes so Bill, Tom, Georg in Gustav začeli s promocijskimi termini. Najprej so se odzvali povabilu na nemški ambasadi v Tokiu, ki je praznovala 150-obletnico diplomatskega sodelovanja med Nemčijo in Japonsko. Tukaj si lahko pogledate 1.del in 2.del tiskovne konference. Fotografije pa lahko občudujete na naslednji povezavi - klik.

Njihov prihod pa ni bil odmeven samo na Japonskem, temveč so o tem poročali tudi na ostalih celinah sveta, najbolj odmevni pa so bili seveda nemški mediji, ki so ponosno poročali o prihodu svoje skupine na Japonskih tleh. (Nemški članki se nahajajo na spletni strani Süddeutschen Zeitung in na Welt.de).

Sedaj pa neučakano pričakujemo in se veselimo dogajanj, ki bodo sledili v naslednjih dneh :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar