ponedeljek, 15. november 2010

DOGAJA SE...

Lahko bi rekli, da je vedno tako. Najprej čakamo, čakamo in nato končno dočakamo. Teh zadnjih nekaj tednov je bilo poln dogodkov, novic in presenečenj.
Kaj se dogaja?

Kot že verjetno veste, so Tokio Hotel zmagali na EMA's-ih ter tako pobrali nagrado v kategoriji "Best World Stage Performance". To je njihova četrta EMA nagrada, s čimer se pridružujejo lestvici velikim imenom glasbenega sveta. Od Eminema, pa vse do Madonne! Prav tako, sta nas dvojčka v videu presenetila z izjavo, ki bo verjetno vsem ostala zelo globko v spominu in srcu: "And for the other bands who were nominated with us, we're so sorry, our fans are the best fans in the world!". Verjetno ni potrebno omeniti, kako smo vsi srečni, veseli in navdušeni nad njunim izgledom - predvsem Billove mišice so malo onečedile naše "deviške" misli! ;-) In pa seveda ne smemo pozabite na vse medije, predvsem evropske, kateri so na band, ki po njihovem mnenju rešuje evropsko čast, zelo ponosni!

To pa še ni vse! Tokio Hotel so nam pripravili pravo presenečenje! Pred nekaj časa je v Hamburgu potekal photoshooting. Sedaj je znano kakšen! Slike, za novi album. Razburljivo... Fantje nas bodo ob koncu leta presenetili z novim albumom - BEST OF, v treh različicah! (izide 13. decembra 2010). Super božičkovo darilo, kajneda? Zdaj vemo, kaj bomo letos napisali v pismu za Božička... :D

In ali lahko verjamete, da to še vedno ni vse? Ja, ko je neka mala novica, potem takoj za njo pride še milijon drugih. Bill in Tom sta ta vikend preživela v Nemčiji, in so skupaj z Gustavom in Georgom posneli en photoshooting v Berlinu. Prav tako, so fantje imeli skupinsko slikanje za japonske medije.

Sedaj pa se začenjajo priprave na turnejo po Latinski Ameriki in obisk Tokia. Vsekakor bo ta konec leta 2010 vznemirljiv za njih in prav tako za nas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar