četrtek, 14. oktober 2010

TOKIO, SANTIAGO, HAMBURG


Sreda, 15.december 2010, se bo najverjetneje zapisala v zgodovino Tokio hotel kariere. Na milijone oboževalcev širom sveta težko pričakujejo ta dan, kajti v milijonski metropoli Tokio bo skupina izvedla izjemen Showcase. Kljub velikim pričakovanjem oboževalcev pa bo nastop očitno izveden samo za sodelujoče v tamkajšnji glasbeni založbi in lokalnim predstavnikom tiskovne konference. Oboževalci se lahko samo s pomočjo "pravih kontaktov" udeležijo tega dogodka.

Čile praznuje - s polno mero! Govorica, ki je pred nekaj dnevi začela krožiti, da naj bi bil koncert 28.novembra odpovedan, se je izkazala za napačno. Dejstvo je namreč povsem nasprotno: sodeč po informativnem-portalu Terra se vstopnice prodajajo kot po tekočem traku. Organizatorji načrtujejo v naslednjih dneh še večjo razprodajo in s tem tudi polno dvorano za prihajajoči koncert.

Poleg tega pa je tudi Monsun Magazin (uradni Tokio hotel fanclub iz Avstrije) napovedal, da nas v tem letu zagotovo čaka še "NEKAJ". To naj bi bilo med drugim povezano tudi s photoshotingom, ki so ga imeli Tokio hotel v East Hotel v Hamburgu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar