petek, 16. april 2010

ES IST VORBEI...BEI...BEI


Evropska "Welcome to Humanoid City" turneja je končana. Sedem vznemirljivih, kot tudi napornih, tednov je za fanti in za njihovimi oboževalci. Konec je s čakanjem, kampiranjem in potovanjem po Evropi. Tokio hotel so potovali skozi 20 držav, se ustavili v 29 mestih in igrali pred približno 165.000 navdušenih oboževalcev. Ob vsem tem jih je spremljalo 50 tovornjakov, vroč pirotehnični ogenj, motor, metalno jajce in dve setlisti. Vse to priča, da je bil to najbolj izjemen, nepozaben in spektakularen odrski show, ki ga je Tokio hotel kdaj imel.

Toda vsaka turneja ima tudi svoje vzpne in padce: izmed 33 koncertov so bili štirje žal odpovedani. Razlogi za to niso bili zdravstveni, kot na prejšnji turneji, temveč tehnični in pogodbeni problemi. Vse to je pustilo viden pečat, tako na fantih kot njihovi ekipi.

Na letošnji turneji so imeli oboževalci tudi novo prednost in možnost spremljanja svojih idolov, ki jih je omogočil mikroblogerski server - Twitter. Tako intenzivno in detajlno se Tokio hotel glasbenikov do sedaj še ni spremljalo, in zaradi tega je oboževalcem spodletel le redko kateri pripetljaj, ki se je odvijal okoli njihove skupine.

Ob zaključku Evropske turneje se želimo tudi v imenu slovenskih oboževalcev in vseh tistih, ki ostajajo skupini še naprej zvesti, zahvaliti za izjemno, fantastično in edinstveno turnejo! Vsekakor se veselimo na ponovno snidenje na novih koncertih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar