petek, 1. januar 2010

KREATIVNOST SLOVENSKIH OBOŽEVALK

Na slovenskem Tokio hotel forumu nas je včeraj presenetila objava dveh oboževalk, ki sta na svojem videoposnetku zapeli pesem novega singla "Lass uns laufen". Celotno pesem sta zapeli v nemškem jeziku in ob tem poželi neverjeten odziv s strani tujih Tokio hotel forumov in Blogov. Najbolj impresivna pa je bila današnja objava na tokiohotelamerica kjer so posnetek oznanili kot prvi Fan video v letu 2010.

Tokio hotel America: "Videli smo, da je bil ta posnetek pred kratkim objavljen na YouTube, zato se nam je zdelo zanimivo, če ga oznanimo kot prvi Fan video v letu 2010. Dekleta prihajajo iz Slovenije in nas spomnijo na to, kako čudoviti so Tokio hotel oboževalci in da imamo prijatelje po celem svetu, če samo malce pogledamo naokrog.

Poleg tega imajo zelo dobre stenske posterje!"



Puncam, ki na slovenskem Tokio hotel forumu sodelujeta pod vzdevkom UrshieIero in JLiss.star, iskreno čestitamo in se v imenu ostalih slovenskih oboževalcem zahvaljujemo za zanimiv in domiseln posnetek, s katerim sta nevede sprožili neverjetno internetno promocijo, ki bo mogoče vsaj malo pripomogla k prepoznavnosti slovenske fan baze.

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar