sreda, 9. december 2009

TOKIO HOTEL - TOM MORA NA SODIŠČE

ČLANEK IZ BILDA

On je zgled milijonom oboževalcem, najstniški idol in idealen za dekleta, vendar bo moral Tom Kaulitz (20) iz Tokio Hotela kmalu sedeti na zatožni klopi.

BILD je izvedel: Javno tožilstvo v Hamburgu obtožuje Toma Kaulitza (20), zaradi telesnih poškodb. Ozadje: Tom je 15. aprila ob 23.15 uri na bencinski črpalki v Hamburgu, srečal dekle iz tolpe. Prišlo je do prepira s pestmi. Po razpravi je dekle zmečkalo cigareto na Kaulitzovem športnem avtu (Audi R8). Glasbenik je izstopil iz svojega avta in udaril Francozinjo.

Band se je takrat branil proti puncam, ki se imenujejo "Les Afghanes na Tour" in so brata Kaulitz zasledovale že več kot eno leto. Oseba, ki obremenjuje dekleta, starih od 20 do 25 let, za BILD pravi: »Fanta je želela zavestno provocirati, njihovi napadi so bili skrbno pripravljeni. To se je dogajalo samo zato, ker je Perrine, ena izmed deklet, obsedeno hotela spati s Tomom. "

Tokio Hotel menedžer David Jost je včeraj za BILD povadal: "Naš cilj je, da ne bi prišlo do procesa." Vendar po BILDOVIH informacijah se mora Tom zdaj pripravljati na proces. Če bi bil obsojen mu grozi do pet let zapora.



Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Ni komentarjev:

Objavite komentar